wrapper

Понедельник, 12 декабря 2016 00:51

Тяжкий листопад. Троє підопічних МБФ "Подих життя" опинились в реанімації. 55 620 гривень – проти раку.

Оцените материал
(0 голосов)

55 620 гривень витратив на своїх онкохворих підопічних МБФ "Подих життя" у листопаді. Також фондом був ініційований збір коштів на потреби гематологічного відділення Полтавської дитячої лікарні та розпочата новорічна акція "Подаруй дитині свято".

Місць виявився дуже тяжким. Троє наших підопічних діток опинилися в реанімації ННЦРМ м. Києва.

 

На лікування Маринки Дзензель в минулому місяці було спрямовано 12 294 гривні. Дівчинка в цьому місяці нас дуже налякала. Приїхали з мамою здавати аналізи, і потрапили до реанімації. В крові у дитини виявили 50% бластних клітин, а це дуже небезпечний показник для дитини хворої на гострий лейкоз. Маринку терміново перевели до реанімації! Станом на 7 грудня дитині стало легше, вона почала приймати суху хімію.

Маринка разом з мамою та волонтерами нашого фонду бореться зі страшною хворобою вже 4 роки. Дякуємо всім небайдужим людям, які постійно допомагають витягувати Маринку!

Допомогти!

Сергійко Артюх в цьому місяці також потрапив до реанімації. Повернувся у відділення, і вже на наступний день – головний біль, блювання, слабкість, набряки. Хлопчика терміново відправили до реанімації. За словами лікарів, стан хлопчика був дуже важкий. Пізніше стан дитини вирівнявся і його перевели в звичайну палату. Задача – вирівняти печінкові показники, щоб розпочати черговий курс хіміотерапії.

МБФ "Подих життя" спрямував в цьому місяці на лікування Сергійка 7 519 гривень.

Допомогти!

Саша Міклюсевич – дуже важке становище. Також – реанімація, переведення у відділення, введення тромбоконцентрату, який було придбано в борг, і знову - реанімація. Дівчинка – дуже слабка, мучить сильний біль у животі. По фінансам ситуація також критична: борг перед аптекою за медикаменти та тромбоконцентрат складає 15 860 гривень.

МБФ "Подих життя" дуже просить доброчинців, всіх людей доброї волі не залишити Сашу наодинці з хворобою, а дати шанс на одужання.

Фонд спрямував в цьому місяці на лікування Олександри - 6 504 гривні.

Допомогти!

А ось Паша Шовковий – нарешті вдома. Готується до променевої терапії за місцем проживання. На лікування хлопця в цьому місяці ми витратили 7 951 гривню. Дякуємо всім, хто його підтримував. Наразі коштів для підтримання хлопця достатньо!

 

Інні Крижанівській допомога все ще необхідна. В цьому місяці ми спрямували їй на ліки 6 222 гривні. Стан дівчини – важкий. З ліжка не встає, хіміотерапія припинена до покращення показників. Відвідати шоу аніматорів, яке кожні вихідні проходить у відділенні, вона не змогла. Тому актори самі прийшли до неї в палату!

Допомогти!

На лікування Артемки Осиповського фонд спрямував 2 812 гривень. Хлопчик зараз вдома, але результати аналізів – недобрі. Дитині треба "Пурі-Нетол" та інші медикаменти. Просимо вас підтримати Артемку!

Допомогти!

Артем Свиридович – на 3 687 гривень були закуплені підтримуючі препарати та передані мамі дитини. Дитинка вдома, а його мама передає слова вдячності всім, хто допомагає рятувати її синочка!

 

Надюша Кривопуск – наша маленька Білосніжка продовжує курс хіміотерапії. В цьому місяці фонд придбав для неї ліки на суму – 2585 гривень. Коштів на лікування Наді вже немає, а процес зупиняти не можна.

Дуже просимо допомогти цьому янголятку як можна скоріше покинути лікарняні стіни!

Допомогти!

Даші Пахаренко – дівчинці з важким діагнозом ретінобластома (злоякісна пухлина сітчатки ока)- МБФ "Подих життя" оплатив МРТ головного мозку. Ціна процедури – 1595 гривень. Результати нормальні. Тепер родина готується до нового випробування – протезування ока.

Допомогти!

Як відомо, збір коштів на дорослих людей ведеться дуже важко. Але в цьому місяці нам вдалося допомогти і нашій дорослій підопічній Галині Берегільській.

Був придбаний та доставлений дуже важливий для жінки препарат "Зомета" на загальну суму 4 450 гривень.

Допомогти!

А ще завдяки підтримці доброго мецената нам вдалося придбати та передати у гематологічне відділення Полтавської лікарні пральну машину. Дуже приємно було почути від персоналу та батьків хворих діточок щирі слова подяки!

У листопаді фонд оголосив благодійну акцію "Подаруй дитині свято", мета якої назбирати кошти на подарунки для наших підопічних, які лікуються у Києві та в Полтаві. Дякуємо всім, хто вже взяв участь у добрій справі та закликаємо приєднатися тих, хто не встиг. Часу вже зовсім мало, а діточки вже замовляють подарунки святому Миколаю та з нетерпінням чекають маленького дива! 

Прочитано 2644 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.