wrapper

Пятница, 05 мая 2017 15:24

Ілона Сухань. 6000 доларів, без яких неможливе подальше лікування...

Оцените материал
(0 голосов)

Якщо кожен, хто побачить це прохання про допомогу, пожертвує хоча б 10 грн, дитина зможе отримати свій шанс на життя. Цей шанс залежить від небайдужісті дорослих, які можуть допомогти ... а можуть залишитися байдужими... 

Стан дитини постійно погіршується. Якщо в найближчий час дитину не обстежити в Білорусії з метою отримання плана лікування дитини, ми можемо малечу втратити. Без цього обстеження українські лікарі не можуть визначитись, як врятувати дитині життя. Життя дитини залежить від небайдужісті дорослих, які можуть допомогти фінансами і врятувати це безцінне життя маленької дівчинки. Будь ласка не пройдіть мимо, майже 10 гривень дуже важливі, якщо ви їх пожертвуєте Ілонці на обстеження та консультацію.

 

Травневі свята дівчинки почалися в стінах реанімації лікарні «Охматдит». Другого травня зранку, Ілонці стало ще гірше… Запальний процес в організмі продовжується. В реанімації нашій красуні зробили ЄГДС, знайшли ще деякі проблеми зі шлунком. Зараз Ілоні виписали додаткові крапельниці і строжайшу дієту!

На фоні всіх цих неприємностей, у дівчинки дуже знизився гемоглобін і вона втратила вагу. Лікарі намагаються як скоріше відновити стан дівчинки. Декілька днів назад вливали кров, для покращення аналізів.

Нажаль і фінансова ситуація зі збором коштів практично не змінюється! З моменту виходу першої новини про Ілонку на фонд прийшло всього 3795 грн…. Порівняно з 6000 тисячами доларів, це взагалі копійки….

Ілонці дуже необхідна консультація в Білорусії!!! Це потрібно тому, що на даний час лікарі не можуть впевнено прийняти рішення стосовно того - чи можна робити дитині пересадку нирки, чи ні. Якщо ні, то потрібно отримати рекомендації білоруських лікарів про подальший план лікування дівчинки. Вартість такого обстеження та консультації 6000 доларів.

Мрія Ілони потрапити в Білорусію на консультацію, стосовно цієї хвороби. Можливо там підскажуть способи вирішення проблеми. Саме за цим до нас і звернулась мама за допомогою!!! Зібрати 6 тис. доларів, для поїздки на обстеження.

Ілонка дуже товариська дівчинка, любить спілкуватися з ровесниками, читати, робити орігамі, квілінг. Мріє танцювати, але через деформацію коліна не може собі цього дозволити. Мама з донечкою дуже сподіваються на Вашу допомогу і підтримку!!!

Давайте разом допоможемо Ілонці врятувати життя!!!

Карти для допомоги дівчинці
Приватбанк
Карта № 5169 3324 0355 4812 (карта належить МБФ Подих життя, відкрита через керівника Павлову Л.В.)
Укрсоцбанк
Карта № 5169 3754 1008 9298

При переказі допомоги дитині на карти фонду прохання писати у призначенні платжу ім' я дитини, якій Ви бажаєте допомогти. У разі неможливості вказати дитину зателефонуйте нам у офіс

Контакти фонда Фонд "Подих Життя" (офіс, час роботи с 10:00 до 17:00) - (044) 562-47-42 и (068) 870-72-14

Прочитано 7969 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.