wrapper

Понедельник, 13 марта 2017 15:29

Увага, конкурс!

Оцените материал
(0 голосов)

Україна Небайдужа" та МБФ "Подих життя" оголошують конкурс на краще фото вуличного собаки та кота!

Тварини, яких знайшли на вулицях, - не гірші за тих, які живуть з господарями! Вони – прекрасні і здатні подарувати людям свою ласку та відданість.

Наш конкурс для тих, хто допомагає безпритульним тваринам, надає їм тимчасовий притулок, лікує, годує, прищеплює та шукає для них дім, а також для тих, хто вже став щасливим господарем такої тварини! 
Для участі в конкурсі вам необхідно:

1. Надіслати нам на адресу Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. або в повідомленні на сторінку ЯКІСНЕ, як на листівку, фото кота або собачки, якими ви тимчасово опікуєтеся або яких взяли до себе з вулиці чи у зооволонтерів. Вказати місто, прізвисько тварини, вік та написати про неї коротеньку історію. Також необхідно зазначити, чи потребує котик чи собачка прилаштування.

2. Натиснути "подобається" на нашій сторінці

3. Перепостити це оголошення про конкурс

Переможців буде двоє – кіт та собачка. Обирати будуть самі читачі. Переможуть ті фото, які наберуть найбільшу кількість перепостів! Один користувач може робити декілька перепостів в різні групи, це також враховується.

Конкурс буде тривати до 2 квітня!

Переможців очікують дуже гарні призи для четверолапих!

Перше місце: мішок корму "Роял конін" по 14 кг для котів та для собак

Друге місце: переноска для котів та поводок для собак

Третє місце: миска для кота та для собаки!

Якщо у вас виникли додаткові питання щодо участі у конкурсі - пишіть повідомлення на сторінку.

Прочитано 1365 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.