wrapper

Среда, 01 февраля 2017 15:08

В Україні відрахування до Пенсійного фонду зросли на 1,2 млрд грн

Оцените материал
(0 голосов)

Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявляє, що відрахування до Пенсійного фонду в січні 2017 року порівняно із січнем 2016 року зросли на 1,2 млрд грн.

"Із січня ми підняли мінімальну зарплату і загальне підвищення у бюджетній сфері зарплати. За січень у нас порівняно із січнем 2016 року Мінфін прогнозував, що буде додатково 1 млрд грн до Пенсійного фонду, тобто було 8, вони прогнозували - 9, отримали ми на цю хвилину 9,2 млрд грн", - сказав міністр журналістам після засідання Кабінету Міністрів України в середу.

Він зазначив, що це зростання відбулося без урахування підвищення зарплат бюджетникам і підвищення мінімальної зарплати.

"Після завершення першого кварталу ми побачимо тенденцію. За тим як зараз... ми бачимо позитив, але ми мовчимо, не б'ємо фанфар і говоримо: "Давайте подивимося, почекаємо", - зазначив А.Рева.

Прочитано 4 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.