wrapper

Пятница, 24 февраля 2017 11:16

НБУ прийняв рішення ліквідувати "Платинум Банк"

Оцените материал
(0 голосов)

Національний банк за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняв рішення від 23 лютого 2017 року про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "Платинум Банк". Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Як відомо, ПАТ "Платинум Банк" віднесено до категорії неплатоспроможних 10 січня 2017 року відповідно до вимог статті 76 закону "Про банки і банківську діяльність".

Як інформував НБУ, 97% усіх вкладників ПАТ "Платинум Банк" отримають свої вклади у повному обсязі, оскільки їх розмір не перевищує гарантовану Фондом гарантування вкладів фізичних осіб суму у 200 тис. грн.

Прочитано 7 раз
Другие материалы в этой категории: « В Україні ліквідують "Фортуна-банк"

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.