wrapper

Среда, 09 ноября 2016 15:49

Кабмін ухвалив створення компанії-оператора ГТС - АО «Магістральні газопроводи України»

Оцените материал
(0 голосов)

Кабінет міністрів України в рамках реформування державного енергохолдингу «Нафтогаз України» ухвалив рішення про створення нової компанії-оператора газотранспортної системи - акціонерного товариства «Магістральні газопроводи України». Відповідну постанову було прийнято на засіданні уряду 9 листопада, повіжомляє УНІАН.

«Згідно з планом реструктуризації НАК «Нафтогаз України» Міненерговугілля розробило проект постанови, яким передбачається створення публічного акціонерного товариства «Магістральні газопроводи України», 100% акцій якого перебувають у власності держави, з метою виділення (із структури «Нафтогазу» - УНІАН) діяльності з транспортування та зберігання природного газу», - сказав міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, додавши, що дане рішення відповідає Третьому енергопакету ЄС.

Крім того, цією постановою у власність новоствореної компанії було передано будівлю вартістю 3,86 млн грн.

Прочитано 4 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.