wrapper

Понедельник, 17 апреля 2017 14:26

Знижка на комуналку для киян діє до 25 квітня

Оцените материал
(0 голосов)

Звертаємо увагу, що сплативши до зазначеної дати, споживачам зберігається знижка 10% на послуги з утримання будинку і прибудинкової території. Рішення прийняте з метою уникнення черг у платіжних касах банківських установ. Окрім того, враховано, що цього місяця більша кількість вихідних днів.

 

Нагадуємо, що для зручності та оперативності платежів кияни можуть оплатити комунальні послуги онлайн через сайти КП «ГІОЦ» та КК «Центр комунального сервісу». Власники «Картки Киянина» та «Моя картка» «Ощадбанку» сплачують за комуналку без комісії. Для решти комісія становить 2%.

Також здійснити платежі можна через платіжні термінали в 69-ти точках прийому споживачів. Адресу найближчої до вас точки прийому можна знайти на сайті «ЦКС». Докладніше читайте тут: https://ukurier.gov.ua/uk/news/kiyani-mozhut-splatiti-za-komunalku-zi-zberezhenny/

Прочитано 1307 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.