wrapper

Вторник, 01 ноября 2016 21:51

Що наші монстри знають про нас? Гурт «BRUTTO» виклав нову пісню на вірш Сергія Жадана «Середні віки»

Оцените материал
(0 голосов)

Український гурт «BRUTTO» на Хеловін опублікував в мережі Ютуб новий кліп. Пісня «Середні віки» написана на вірш поета Сергія Жадана.

Музику написав Сергій Міхалок. Кліп вийшов трошки страшним, але не зовсім середньовічним.

- Я завжди говорив, що середньовічні бестіарії та полювання на відьом найкраще знімати на спальниках - по-перше, завжди є масовка, по-друге, не потрібно будувати декорації, по-третє, режисер нікому не має пояснювати, що робити на знімальному майданчику, - так прокоментував відео на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Жадан.

- Мені здається, кліп вийшов достатньо страшним, аби все це звучало переконливо. Не слід боятись монстрів усередині себе, слід боятись, що наші монстри знають про нас більше, аніж ми про них, - додав автор тексту.   

Прочитано 118 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.