wrapper

Вторник, 20 декабря 2016 02:19

Компанія ММІ Group разом з МБФ "Подих життя" привітала маленьких пацієнтів ННЦРМ з Миколаєм (ФОТО)

Оцените материал
(1 Голосовать)

Компанія ММІ Group сумісно з МБФ "Подих життя" привітали маленьких пацієнтів відділення гематології Національного наукового центру радіаційної медицини з Днем святого Миколая.

Солодкі подарунки, виготовлені на замовлення, з екологічно чистих продуктів, святкові кухлики, зроблені також спеціально та діток та принтер для потреб відділення – з такими подарунками завітали до ННЦРМ представники компанії ММІ Group.

Принтер лишили сестрі-господині, а яскраві пряники та кухлики роздали діточкам. На жаль, не всі діти змогли бути присутні на заході під новорічною ялинкою – хтось з пацієнтів лежав під крапельницею, у когось стан здоров’я не дозволяв вийти з палати. Цим діткам подарунки будуть передані медсестрами. А решта маленьких пацієнтів з задоволенням роздивлялися цікаві сюрпризи, дякували представниці компанії чарівній Людмилі та фотографувалися біля ялинки.

Керівництво відділення, де проходять курси лікування діти з онкологічними захворюваннями та захворюваннями крові, також дуже вдячні соціально-відповідальній компанії та МБФ "Подих життя", який вже багато років підтримує і пацієнтів, і відділення.

Компанія ММІ Group – ІТ-холдинг була заснована командою однодумців, які стояли з витоків українського ринку інформаційних технологій. Спеціалісти компанії успішно реалізували багато ІТ-проектів для телекомунікаційної галузі, для фінансових та банківських структур, освітніх і державних установ. З 2014 року MMI Group виступила як співзасновник Асоціації “ Інноваційний Розвиток України” (UAID), місією якої є створення умов для високотехнологічного бізнесу в Україні. З 2015 року ми тісно співпрацюємо з Європейським банком реконструкції та розвитку та приймаємо активну участь у програмі підтримки малого бізнесу та жінок-підприємців, яка фінансується ЄБРР, урядом Швеції та Фондом підтримки країн. Компанію MMI Group було обрано Посольством США в Україні та Міністерством внутрішніх справ України співвиконавцем проекту з міжнародної технічної допомоги «Створення і розвиток патрульної служби МВС України».

Ця компанія не перший раз бере участь у благодійних заходах. Минулого року її представники також вітали маленьких пацієнтів з Новим роком, а напередодні 1 вересня вручили діткам канцелярські набори.

МБФ "Подих життя" щиро дякує нашим партнерам, соціально-відповідальній компанія ММІ Group, яка не залишається байдужою до наших підопічних. Ми також закликаємо інші компанії звернути увагу на онкохворих дітей, які потребують підтримки сильних. 

 

Прочитано 171 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.