wrapper

Понедельник, 13 февраля 2017 20:49

Київським безпритульним котам дозволять вільно жити у підвалах на горищах

Оцените материал
(1 Голосовать)

Столична влада прийняла до розгляду електронну петицію "Визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва, дозволити їм вільно жити в підвалах, горищах та інших місцях постійного перебування і знищувати гризунів", оскільки вона набрала достатню кількість підписів.

Усього під нею залишили свої голоси 10272 людини, що навіть більше необхідних десяти тисяч, йдеться на сайті КМДА.

Мер столиці Віталій Кличко вже доручив постійним комісіям Київради з питань екологічної політики та з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу, а також КМДА розглянути петицію в установленому порядку.

Автором петиції є Вікторія Кирилюк, яка подала її 20 грудня минулого року. На її думку, у Києві виникла тривожна ситуація, коли тварин замуровують у підвалах, де ті гинуть страшною голодною смертю, вбивають їх та знущаються над ними.

"Щоб захистити їх від жорстокого поводження, , необхідно визнати вуличних котів частиною екосистеми міста Києва та заборонити їх безпричинний вилов та вбивства, дозволити їм жити у підвалах, на горищах та інших місцях, оскільки вони винищують гризунів, виконуючи важливу природну функцію", – переконана Кирилюк.

Прочитано 107 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.