wrapper

Вторник, 28 февраля 2017 17:11

В Одесі пенсіонерка перетворила під'їзд багатоповерхівки на картинну галерею (ВІДЕО)

Оцените материал
(0 голосов)

Під'їзд одеської багатоповерхівки перетворила на картинну галерею одна з його мешканок – взялася за пензель 10 років тому, аби побороти стрес і тепер не може зупинитися, передає "5 канал".

Звичайний багатоквартирний будинок Одеси вже не відрізнити від музею чи арт-галереї. Картини, яких тут більше сотні, створила одна людина. Авторка робіт – 65-річна Любов Гуляєва – розповідає: малювати навчилася сама 10 років тому, коли переїхала у цей будинок. Так рятувалася від стресів та нудьги.

Подружжя Гуляєвих працює у будинку консьєржами. Чоловік Юрій підтримав захоплення дружини і, навіть, роздобув перші матеріали для рам під картини. Кожен поверх – як музейна зала – має свою тематику. На третьому – морські пейзажі, на п'ятому – квіти, а на дев'ятому – дика природа. Також Любов Гуляєва зображує ікони та храми.

"Це просто мистецтво золотих рук. Наша бабуся Люба, вона намагається завжди, порядок тримає, чистоту, красу. І дідусь Юра, теж, напевно, задоволений нею, не тільки ми все, всім будинком", – розповідає мешканка будинку Тетяна Скрипник.

Для нових робіт у будинку вже не вистачає місця, тож пані Любов починає прикрашати сусідні. Зараз жінка якраз опановує портрет, щоб малювати своїх сусідів.

Прочитано 191 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.