wrapper

Воскресенье, 12 марта 2017 16:51

У Києві відкрили точку безкоштовного харчування для пенсіонерів

Оцените материал
(0 голосов)

У столичному сквері між вулицями Верхній Вал, 24 і Нижній Вал, 23 запрацювала точка безкоштовного гарячого харчування для пенсіонерів. Про це у Фейсбуці повідомив бізнесмен Гарик Корогодський.

 Він відзначив, що відкрили точку небайдужі жителі Подолу, як "часто спостерігають, як милі бабусі риються у смітниках, замість того, щоб воркувати на лавках з брутальними дідусями".

"Щодня ми будемо роздавати суп і пиріжок – кожному пенсіонеру, незалежно від його місця проживання", - написав Корогодський.

Точка працюватиме щоденно, крім понеділків, з 13:00 до 15:00 Він додав, що гастрономічну підтримку пенсіонерам надали три столичні ресторани.

"Ми з радістю приймемо допомогу й інших сусідніх ресторанів (закріпимо за вами 1 день на тиждень) і волонтерів. Нам дуже потрібні люди, хоча б на 1 день – розклеїти оголошення", - написав Корогодський.

Він закликав столичних жителів розповісти про ініціативу пенсіонерам, які потребують допомоги, а всіх охочих допомогти – писати на сторінку Життєлюб.

Прочитано 1189 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.