wrapper

Четверг, 17 августа 2017 17:04

Чоловік поїхав на заробітки до столиці і зник

Оцените материал
(0 голосов)

Другий тиждень тривають пошуки 24-річнoгo Сергія Шапoвала із села Травневе Олександрійського району Кіровоградської області. 7 серпня поїхав на заробітки до Києва і зник. Востаннє дзвонив рідним із залізничної станції "Олександрія".

"Сергій в Олександрії взяв квиток на електричку до Знам'янки, там мав пересісти на київський поїзд. У Києві його зустрічав старший брат Василь, з яким вони мали разом працювати. Роботу знайшли на якомусь підприємстві, де розробляли туші курей. До столиці його поїзд прибув близько шостої ранку. Але Сергія не було. Телефон - відключений. Навіть якщо він розминувся з Васею, не міг заблукати. В Києві добре орієнтується. Знає напам'ять номери телефонів батьків. Міг би повідомити, де він", - розповіла двоюрідна сестра Оксана Троян.

Сергій був одягнений у чорну футболку і сірі джинси. На ногах були темно-сині кросівки з темно-зеленим оздобленням. Коротко стрижений. Праворуч на голові - шрам з відсутнім волоссям. На лівій руці на передпліччі є татуювання.

Інформацію можна пoвідoмити на "102" абo рідним: батько Анатолій Васильович Шаповал – 0(68) 533 10 32 і Оксана Троян – 0(66) 989 30 45.

Джерело

Прочитано 1626 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.