wrapper

Суббота, 19 ноября 2016 21:09

Хлопчик з Полтави, хворий на рак, зустрівся з "зірками" футбольного клубу "Реал" в Мадриді (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

 

12-річний Юрко Штрикуль з Полтавщини, хворий на рак крові, зустрівся в Мадриді з "зірками" легендарного футбольного клубу "Реал".

Про це пише ведуча програми "Профутбол" Олександра Лобода на своїй сторінці у Фейсбук, повідомляє "Україна Небайдужа".

Кошти на поїздку хлопця в Мадрид збирали на благодійному аукціоні три місяці.

"У нас вийшло здійснити мрію 12-річного Юрка, хворого на рак крові! Він полетів до Мадриду, його гостинно прийняли на базі Реалу і там перед тренування футболістів він зустрівся і з Кріштіану Роналду, і з Лукою Модрічем! Пишу і руки тремтять....Ще два тижні тому, здавалося, що це майже нереально! Але вірте, мріі здійснюються! Друзі, мрійте!", - написала Олксандра.

Юрко з мамою побували на екскурсії на стадіоні Вісенте Кальдерон, хлопчик також відвідав матч "Атлетіко" – "Реал"

"А знаєте без кого ми б точно не змогли реалізувати мрію Юрка? Так це без футболістів, їхніх агентів, дружин та друзів, які від щирого серця передавали на аукціон цікаві лоти та людей, які, розуміючи важливість нашого проекту, купували їх за великі гроші. Так ми і змогли відправити нашого підопічного на зустріч мрії! На цьому ми не зупиняємось і рушаємо далі! Попереду ще багато мрійників)", - написала ведуча.

Прочитано 248 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.