wrapper

Материалы отфильтрованы по дате: Вторник, 21 февраля 2017 - Україна небайдужа
Среда, 22 февраля 2017 01:10

Фірташа арештували (ФОТО)

Український олігарх Дмитро Фірташ був затриманий в будівлі суду у Відні після того, як суд дозволив його екстрадицію. Спочатку про це повідомив на своїй сторінці в Twitter журналіст видання Time Саймон Шустер...

Опубликовано в Соціум

Міністр фінансів Олександр Данилюк наполягає на тому, аби Служба фінансових розслідувань (фінансова поліція), яка повинна замінити податкову міліцію і розслідувати всі економічні злочини проти держави, підпорядковувалась Міністерству фінансів. Про це Данилюк заявив під час обговорення урядового законопроекту про створення відповідної служби, передаэ УНІАН.

За словами міністра, є кілька варіантів, кому може підпорядковуватися фінансова поліція - міністерство внутрішніх справ, Мінфін і Державна фіскальна служба.

«Мені видається, що зараз у Міністерстві внутрішніх справ це не є актуальним, оскільки йдеться про те, що необхідно відходити від силових підходів. Я відстоюю ідею, що ця служба повинна підпорядковуватися Мінфіну», - сказав міністр, відповівши, що в українських реаліях служба не може підпорядковуватися ДФС.

За його словами, відповідно до законопроекту, планується, що у новоствореного органу буде сім територіальних управлінь і не більш як 3,5 тисяч співробітників. При цьому міністр нагадав, що зараз в податковій міліції працює 4,7 тис. осіб. Крім того, міністр повідомив, що співробітники поліції проходитимуть перевірку на поліграфі.

Опубликовано в Економіка

Эта позитивная, жизнерадостная двушка, которая не опускает руки одна на миллион. Ведь перитонеальная мезотелиома - редкий вид онкозаболеваний, которым, в основном, болеют мужчины за 50...а у женщин это заболевание встречается...

Опубликовано в Люди

Лариса родилась в семье преподавателей, поэтому и свою судьбу решила связать с преподавательским ремеслом. После окончания школы поступила в колледж Сумского аграрного университета, а дальше, окончив с отличием магистратуру...

Опубликовано в Люди

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.