wrapper

Четверг, 05 января 2017 15:45

У Кличка на Різдво обіцяють краще гріти киян

Оцените материал
(0 голосов)

Теплопостачальні організації столиці підвищать температуру теплоносія, щоб забезпечити належну температуру опалення в будинках у зв’язку з прогнозованим 6-7 січня похолоданням.

Про це повідомляє сайт Київської адміністрації.

"У зв’язку з похолоданням теплопостачальні організації столиці підвищуватимуть температуру теплоносія", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що з 6 січня в Києві очікується різке зниження температури до 19 градусів морозу.

"Температура в оселях киян не повинна бути нижчою 18 градусів. Якщо комунальники не виконуватимуть свої обов’язки – проводитимуться службові перевірки з подальшими висновками та кадровими рішеннями", - підсумували у КМДА.

Прочитано 13 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.