wrapper

Вторник, 17 января 2017 14:24

Рятівники пояснили, чому столицю затягнуло смердючим густим туманом

Оцените материал
(0 голосов)

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Києві заявляє, що туман, сморід горілого та задимлення у місті пов’язане із природним явищем, а не з пожежами. Така інформація з’явилася після того, як місто охопив густий туман.

«Головне управління ДСНС України у місті Києві звертається до мешканців і гостей столиці не спричиняти паніку. Пожежі, які виникали території Києва – незначні і не могли вплинути на виникнення у повітрі такої задимленості. Ймовірною причиною може бути підвищення вологості повітря та відсутність вітру, тому й виникло таке явище, яке називається метеорологічна димка. Наявність цієї димки підвищує візуалізацію задимленості», – йдеться в повідомленні.

За даними Укргідрометцентру, 17 січня на території більшості областей країни, у тому числі і в Києві, очікується туман, видимість 200-500 метрів.

Прочитано 21 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.