wrapper

Четверг, 23 февраля 2017 15:45

У Києві викрали людину

Оцените материал
(0 голосов)

Столичні правоохоронці перевіряють інформацію щодо викрадення чоловіка. Пригода сталася біля станції метро "Мінська". Про це повідомляє поліція Києва.

Поліцейські з'ясовують усі подробиці та обставини. Так, у поліцію надійшло повідомлення від перехожого про те, що він став свідком викрадення людини.

"Зі слів заявника, чоловіка, віком близько 30-ти років силоміць посадили в автомобіль та повезли у невідомому напрямку. В салоні «Опеля» він бачив двох зловмисників. У руках у чоловіка, який сидів за кермом, очевидець помітив зброю", - сказано в повідомленні.

Зараз правоохоронці з'ясовують усі подробиці і перевіряють прилеглу територію та наявність камер відеоспостереження. Відзначається, що орієнтування на розшук автомобіля передано всім столичним автопатрулям.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.