wrapper

Среда, 28 июня 2017 19:11

В Києві відкрито перший Прозорий офіс

Оцените материал
(0 голосов)

 

Київ одне з п’яти пілотних міст – мільйонників, котрі беруть участь у впровадженні якісно нових, європейських стандартів у наданні соціальних послуг населенню.   

У церемонії відкриття взяли участь Міністр соціальної політики України Андрій Рева, віце-прем’єр Павло Розенко та київський міський голова Віталій Кличко.

“Те, що перший у Києві  Прозорий офіс відчинив свої двері мешканцям столиці  напередодні Дня Конституції є символічним, бо у цьому прекрасному Центрі соціальних служб впроваджується   забезпечення конституційних норм: прав, свобод і гідності громадян. Він ставить крапку в неорганізованому, нецивілізованому  характері  обслуговування людей “, - сказав Андрій Рева.

Також було зазначено, що відкритий у Києві новий центр наразі є найкращим в Україні, оскільки  об’єднує три структури надання послуг населенню: управління праці та соціального захисту;  Пенсійного фонду; районний центр зайнятості.

Міністр соціальної політики також наголосив, що відкриття Прозорого офісу відбувається в ключі суттєвих  змін країни, а саме – процесі  децентралізації.

“Хочу зауважити, що мер Києва Віталій Кличко сказав, що це перший, але не останній подібний центр надання соціальних послуг населенню, - підбив підсумки Міністр Андрій Рева.  – Київ знову задає тон в організації надання послуг”.

Відкритий Центр соціальних послуг обслуговуватиме мешканців Святошинського району столиці за адресою вул. Гната Юри 14-б. 

Джерело

Прочитано 1304 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.