wrapper

Суббота, 29 октября 2016 13:17

На станції метро у Києві під потяг впала людина

Оцените материал
(0 голосов)

Сьогодні, 21 жовтня, уранці на станції "Берестейська" в Києві під потяг потрапила людина, передає ТСН.

 Через інцидент повністю зупинили рух поїздів червоною гілкою. Саме зараз година пік і на станціях – тисячі людей. Тож вони були змушені добиратися на роботу чи в справах наземних транспортом.

 На "Берестейську" виїхала бригада швидкої медичної допомоги. Про це ТСН.ua повідомили у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва. Подробиць там також поки що не знають.

 На самій станції метро "Берестейська" коментувати будь-що телефоном відмовилися.

 Радник начальника КП "Київський метрополітен" Наталія Макогон повідомила ТСН, що рух призупиняли на вісім хвилин – аби дістати людину з колії. Нині метро працює у звичному режимі. Пасажир – травмований, але живий. Його забрали медики швидкої допомоги.

Прочитано 28 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.