wrapper

Четверг, 03 ноября 2016 17:06

5 листопада у Києві відбудеться #Переможенька Фест

Оцените материал
(0 голосов)

5 листопада в Києві в НСК «Олімпійський» в залі «Хол Чемпіонів» відбудеться #Переможенька Фест.

Це перша подія в Україні, яка об’єднає рекордну кількість українських переможців. Спікери фестивалю – гордість країни, які відомі своїми досягненнями по всьому світу та створюють імідж держави. Слухачі дізнаються захоплюючі історії успіхів в культурній сфері та довідаються якою важкою працею дістаються медалі в українському спорті. Також виступи спікерів будуть присвячені науковим досягненням і переможним рішенням в державній політиці.

В рамках фестивалю виступлять: народний депутат України, член Колегії МВС,засновник ГО Global Office Мустафа Наєм з темою «Що ми перемогли запуском патрульної поліції?», міністр інфраструктури України Володимир Омелян з темою «Інфраструктурні перемоги України», наймолодший селищний голова в Україні Олександр Топорівський з темою «Зміни в громаді: пошук ідей, механізмів, ресурсів», засновник Atlas Weekend, клубу Atlas та простору Roof Дмитро Сидоренко з темою: «Atlas Weekend – фестивальна Перемога України», радник начальника київського метрополітену Наталка Макогон «Комунальний урбанізм або світло в кінці тунелю», генеральний директор ВДНГ, продюсер та успішний бізнесмен Максим Бахматов з темою «Приклад ВДНГ як успішний кейс змін в країні», президент асоціації брейк-дансу Києва, український поет і видавець, власник і директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович з темою «Першість у світі видавництва», організатор чемпіонату світу по брейк-дансу Burn Battle School Владислав Салун з темою «Історичні досягнення українських брейк-данс танцівників на світовій сцені».

Також про свої перемоги розкажуть українські олімпійці та паралімпійці – переможці олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, багаторазові чемпіони Європи та Світу – Андрій Демчук, Ярослав Семененко, Яна Шемякіна та Іван Довгодько. Крім того своїми досягненнями поділяться молоді українські науковці, переможці найбільшого у світі молодіжного конкурсу науково-дослідних проектів Intel ISEF, серед яких математичний геній Чан Фионг Ань та студент, який спроектував морську електростанцію, Михайло Литовченко.

Фестиваль відбудеться 5 листопада з 10:00 до 16:00 в НСК «Олімпійський» Хол Чемпіонів. Придбати квитки можна тут.

14937171 1168743339863122 536454930 n

ДОВІДКА: #ПЕРЕМОЖЕНЬКА ФЕСТ – це частина проекту «Переможенька», який ставить за мету розвиток та зміцнення почуття гідності і гордості за Україну, виховання поваги до держави на національному та міжнародному рівнях, підвищення мотивації кожного українця досягати перемог як для себе, так і для нації в цілому. Організатори фестивалю громадська організація «Біржа молодіжних проектів» та Київський Молодіжний Центр.

 

Прочитано 25 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.