wrapper

Пятница, 04 ноября 2016 16:10

Під Верховну Раду вимагати перевиборів прийшло кілька десятків людей (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

 4 листопада під Верховну Раду прийшло кілька десятків громадян, аби виразити своє не годування з приводу оприлюднених в деклараціях великих статків нардепів та вимагати дострокових виборів.

Керувала акцією організація «Держава майбутнього». Також до Верховної Ради приїхали медики зі Львова, які вимагали скорішого відкриття перинатального центру в місті. Пікетники вели себе спокійно, пили каву і навіть не розвертали свої плакати. Лише деякі учасники акції давали поодинокі інтерв’ю. своїх представників львів’яни делегували до Верховної Ради, та спокійно чекали їх повернення.

А голова організації «Держава майбутнього» Сергій Здоміщук у мікрофон закликав «продажну владу мати совість». Згадував незлим тихим словом міністра Авакова та інших чиновників та міністрів. Виразив своє обурення тим, що організаторів акції називають «агентами Москви» та назвав 90% журналістів продажними.

- Не зважайте, що нас так мало, - казав він дуже маленькій аудиторії, більшу частину якої складали журналісти.

Медики зі Львова, незважаючи на слова підтримки оратора, об’єднуватися з «Державою майбутнього» не поспішали. Організатори розважали публіку піснями про революцію та депутатів. Дехто навіть підтанцювував. І взагалі біля Верховної Ради відбувалося щось на кшталт такого собі вільного пікніка.

Чоловіки фотографувались на фоні поліцейських на конях, інші – робили фото з прапором, жіночки молилися біля хреста…

Деякі особи користувалися маленькою кількістю протесувальників та привертали для себе увагу журналістів.

Наприклад, Віктор з Одеси приїхав в Київ аби вимагати від влади «хорошу роботу», пенсію та припинення війни.

Вражала лише кількість правоохоронців в повній амуніції.

Згодом пан Здоміщук з соратниками почали вішати на паркан плакати, зміст яких чомусь стосувався виключно голови прикордонної служби Віктора Назаренка.

В цей день в Раді був спокійний день, депутатів на роботі майже не було, засідав лише один комітет. 

 

4114

4115

 

4116

4117

4118

4119

41115

41116

41118

41119

Прочитано 383 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.