wrapper

Суббота, 04 февраля 2017 19:37

Чи варто годувати Авдіївку? У соцмережах дискутують з приводу місцевих мешканців, які чекають на Путіна (ФОТО)

Оцените материал
(1 Голосовать)

У соцмережах поширюються інформація про те, що мирні мешканці Авдіївки, яким зараз допомагає вся Україна, ненавидять українську армію, але отримують "гуманітарку" по кілька разів на день.

"Декілька разів ледь-ледь не доходило до бійки. Вони захоплюють місця в чергах за гуманитарною допомогою, влаштовують "карусель", отримуючи гуманітарку по декілька разів на день. Я бачу одні й ті самі огидні пики щодня. Які мріють про "русскіх братьєв", - пише журналіст Сергій Тахмазов.

Разом з тим Тахмазов підкреслює, що від брутальної поведінки місцевої бидлоти страждають адекватні мешканці Авідіївки, а також діти.

 Голова ГО "Сокіл" Єгор Кравчук закликає припинити робити піар на Авідіївці та везти туди допомогу. За його словами, з 20 тисяч місцевого населення від бойових дій постраждала, максимум, сотня людей.

"Там речей, їжі, медикаментів вже на стотисячник. Подивіться, як живуть дідусі-бабусі, що вас оточують. Чи всі АТОшники отримали землю? Чи може кому робота треба? Але крім Авдіївки інших проблем нема. Чому тоді ні Троїцьке або Попасну не згадуємо, їм також дісталося. Люди, вмикайте мозок! І допомагайте тим, кому це дійсно треба", - написав Єгор Кравчук.

 Він також публікує фото молодих людей у спортивних штанях, які стоять в черзі за безкоштовною їжею.

 "Мене цілий день мучить з цього приводу питання - коли українці повернуть собі окуповані землі, що будемо робити з тими людьми, що там живуть - заливати бетоном, розстрілювати, чи труїти газом? Бо як збираються жити патріоти з отим всім набором, процитованим вище? Чи патріоти вже відмовилися від окупованих земель?", - пише журналістка Мар'яна П'єцух.

Прочитано 4673 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.