wrapper

Пятница, 17 февраля 2017 19:07

З початку конфлікту на Донбасі загинули 1767 цивільних

Оцените материал
(0 голосов)

Національна поліція України на запит «Громадського радіо» надала дані про кількість загиблих та постраждалих серед мирних жителів за час антитерористичної операції.

Лист, який підписав заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції України Руслан Дударець, датовано 8 лютого. Тому там принаймні не враховано вчорашню інформацію. Увечері 16 лютого бойовики знов обстріляли Авдіївку — за даними поліції, загинув один мирний житель, ще двох поранено.

За даними на 8 лютого, на Донбасі під час проведення АТО загинули 1767 мирних жителів. Поранення отримав 2871 цивільний.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.