wrapper

Пятница, 10 марта 2017 22:12

Голова Нацполіції бере на власний контроль справи про зниклих підлітків

Оцените материал
(0 голосов)

Сергій Князєв акцентував увагу керівників територіальних управлінь та структурних підрозділів відомства на оперативне реагування на кожну інформацію про зниклу дитину. Про це йшлося сьогодні, 10 березня, під час наради Національної поліції за участі керівництва МВС.

Про це йдеться на сайті Нацполіції.

За словами Сергія Князєва, з лютого 2017 року усі підрозділи та управління поліції одразу після отримання повідомлень про зникнення неповнолітніх повинні негайного інформувати про це чергову частину Нацполіції та невідкладно реагувати на ці повідомлення. Зокрема, йдеться про залучення всіх зацікавлених підрозділів – ювенальної превенції, кіберполіції, карного розшуку, слідчих.

Кожен з них перевірятиме інформацію за своїм напрямком діяльності, проводячи необхідні заходи для встановлення місця перебування зниклої дитини. Поліцейські перевірятимуть коло спілкування зниклого підлітка, його можливу участь у різноманітних Інтернет-групах, клімат в родині тощо. Водночас оперативне підключення всіх потрібних служб дасть змогу якомога швидше відстежити маршрут руху зниклої дитини, а відтак - повернути її додому.

«Питання перебуває на моєму особистому контролі, тому послаблення ефективності цієї роботи я не допущу», – підкреслив Сергій Князєв.

Прочитано 63 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.