wrapper

Суббота, 25 марта 2017 17:25

Вже відома чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу.

Оцените материал
(1 Голосовать)

Уряд визначив чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу. Про це говориться у розпорядженні Уряду № 185-р від 22.03.2017 р. Відповідно до прийнятого розпорядження у квітні - травні 2017 року до Збройних Сил України та інших військових формувань для проходження строкової військової служби буде відправлено 14 135 осіб, із них до: Збройних Сил України - 9 135 осіб, Національної гвардії України - 4 200 осіб, Державної спеціальної служби транспорту - 800 осіб. 

 

Текст документа:“Про затвердження чисельності громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову у квітні - травні 2017 року ” № 185-р — редакція від  22.03.2017
Герб України

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 22 березня 2017 р. № 185-р

Київ

Про затвердження чисельності громадян України, 
що підлягають призову на строкову військову службу,
обсягу видатків для проведення призову 
у квітні — травні 2017 року

1. Затвердити:

чисельність громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу у квітні — травні 2017 р. з областей, м. Києва, згідно з додатком 1;

обсяг видатків для проведення призову громадян України на строкову військову службу у квітні — травні  2017 р. згідно з додатком 2.

2. Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту перерахувати до 5 квітня 2017 р. кошти на рахунки обласних, Київського міського військових комісаріатів в обсязі, затвердженому цим розпорядженням.

3. Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту перерахувати до 5 квітня 2017 р. кошти Міністерству оборони за перевезення та харчування громадян України, призваних на строкову військову службу до Національної гвардії, Державної спеціальної служби транспорту, в сумі 1 737 036 гривень та 330 864 гривні відповідно.

4. Міністерству оборони забезпечити:

проїзними документами громадян України, призваних на строкову військову службу, для прямування від збірних пунктів обласних, Київського міського військових комісаріатів до місця служби, а також забезпечити їх харчуванням під час перебування в зазначених пунктах і дорозі;

цільове використання перерахованих Міністерством внутрішніх справ, Державною спеціальною службою транспорту коштів у визначених пунктом 3 цього розпорядження обсягах.

5. Обласним, Київській міській держадміністраціям забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з підготовкою та проведенням призову громадян України на строкову військову службу у квітні — травні 2017 року.

6. Виконання цього розпорядження здійснити в межах відповідних бюджетних призначень, установлених Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ і Міністерству інфраструктури.

 

 

Прем’єр-міністр України

 

 

В. ГРОЙСМАН

 

 

Інд. 29

Додаток 

 

Прочитано 227 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.