wrapper

Вторник, 13 июня 2017 20:41

Андрій Рева пообіцяв зростання заробітної плати

Оцените материал
(0 голосов)

З 11 по 14 червня українська делегація, очолювана Міністром соціальної політики України Андрієм Ревою, бере участь у 106–й сесії Міжнародної конференції праці, що проходить у місті Женева (Швейцарія).

 У плані візиту підписання Меморандуму між Міністерством соціальної політики України та Міністерством праці, добробуту, соціального страхування Республіки Кіпр про співробітництво у соціальній сфері.

Також Андрій Рева зустрінеться із Генеральним директором Міжнародного бюро праці паном Гаєм Райдером; Регіональним директором МБП для країн Європи та Центральної Азії паном Хайнцом Кьоллером; керівником відділу розвитку та інвестицій паном Терьє Тессем; Міністром з питань кооперації, праці та соціального забезпечення Ісламської Республіки Іран паном Алі Рабі’є.

Міністр соціальної політики України виступить і перед учасниками сесії з метою ознайомлення Міжнародної конференції із основними моментами діяльності Уряду щодо покращення умов праці українців. Зокрема, про початок проведення реформи оплати праці. Першими кроками стало збільшення мінімальної заробітної плати на 100% та заходи з дотримання інфляції на помірному рівні. А до кінця 2017 року передбачається прогнозоване зростання середньої заробітної плати на 37 відсотків.

„Також реформа оплати праці передбачає перегляд встановлення заробітної плати з метою поступового підвищення реальної заробітної плати та ліквідації заборгованості по заробітній платі, - зазначає Андрій Рева. - Реформа оплати праці відбувається разом з модернізацією системи інспекції праці”.

Окрім представників Міністерства соціальної політики України, участь у 106-й сесії Міжнародної конференції праці беруть також керівництво Федерації профспілок України, голови загальноукраїнських та регіональних галузевих профспілок; перший заступник Голови спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні, Голова об’єднання організації роботодавців України Анатолій Кінах.  

Дивіться: http://www.msp.gov.ua/news/13418.html

Прочитано 150 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.