wrapper

Четверг, 22 июня 2017 14:01

Внесені зміни до механізму забезпечення інвалідів автомобілями

Оцените материал
(0 голосов)

Як повідомляє „Урядовий портал”, Кабінет Міністрів  вніс зміни до пункту 41 Порядку забезпечення інвалідів автомобілями. Мінсоцполітики розробило відповідний проект акта на виконання норм Закону України від 06.04.2017 № 2008-VIII ,,Про внесення змін до статті 11-1 Закону України ,,Про гуманітарну допомогу”.

Прийнята постанова врегульовує питання безоплатного передання у власність особі з інвалідністю автомобіля, визнаного гуманітарною допомогою, яким вона була забезпечена через органи соціального захисту населення і користувалася більше ніж 10 років, а також передання таких автомобілів членам сім’ї чи спадкоємцям особи з інвалідністю.

Зокрема, визначено, що автомобілі передаватимуться у власність за рішенням місцевих органів влади. До внесення зазначених змін Порядком, як відомо, передбачалося, що заходи, пов’язані із переданням у власність автомобілів, визнаних гуманітарною допомогою, здійснюються за рішенням Мінсоцполітики.

Джерело

Прочитано 106 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.