wrapper

Суббота, 08 июля 2017 13:35

CROWN AGENTS для МОЗ України. Закупіалі за держбюджет-2015: ліки від раку замінюються

Оцените материал
(0 голосов)

 

МОЗ України повідомляє, що відповідно до гарантійних листів, Crown Agents здійснюють заміну низки ліків, поставлених у рамках проекту закупівель медпрепаратів для онкохворих дорослих та дітей за кошти держбюджету 2015 року.

Закупівлі відбувалися виключно у чіткій взаємодії з профільними робочими групами Міністерства охорони здоров’я України, які були відповідним чином проінформовані та погоджували всі пропозиції в процесі закупівель: перелік лікарських засобів, виробників, строки придатності та графіки постачання. Виключно після отримання офіційного погодження з боку робочої групи Міністерства укладалися угоди та розпочинався процес постачання.

Процедура приймання закуплених ліків, що прибували на відповідний склад МОЗ України, завжди передбачає перевірку всієї супровідної документації на відповідність до узгоджених технічних вимог, номенклатури та строків придатності. Обов’язковим етапом узгодження продукції, що передається державі в рамках закупівель за кошти держбюджету, є перевірка даної документації представниками Міністерства та робочих груп.

Crown Agents зі всією відповідальністю заявляють, що реалізовували проект закупівель за кошти держбюджету-2015 виключно у відповідності до встановлених МОЗ України вимог та повністю виконують взяті на себе зобов'язання у рамках раніше наданих гарантій.

Постачання всіх ліків на заміну здійснюється одразу після їх випуску, щоб забезпечити максимальний строк їхньої придатності. Препарати, які підлягають заміні, мають бути централізовано вилучені зі всіх лікарень та знищені відповідно до міжнародних стандартів та процедур.

Зважаючи на дані вимоги, всі сторони, залучені до процесу заміни, а саме: Crown Agents, команда МОЗ України та постачальники, працюють, докладаючи усіх зусиль задля того, щоб соціально значущий проект державних закупівель ліків був реалізований належним чином.

Детальніше: https://goo.gl/1hS2BA

Джерело

Прочитано 570 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.