wrapper

Воскресенье, 16 июля 2017 21:49

Верховна Рада України ухвалила Проект Закону про пенсійну реформу у першому читанні

Оцените материал
(0 голосов)

 

13 липня Верховна Рада на своєму засіданні ухвалила за основу Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій внесений Кабінетом Міністрів України.

За відповідне рішення проголосували 282 народні депутати.

Проект Закону, відповідно до процедури, направлений на підготовку до другого читання для прийняття в цілому.

Міністр соціальної політики, під час представлення проекту Закону у сесійній залі Верховної Ради, акцентував увагу народних депутатів на тому, що пенсійна реформа є життєво необхідною для українських пенсіонерів.

«Цей законопроект дозволить подолати бідність серед пенсіонерів, подолати негативні процеси, що є в пенсійній системі сьогодні. Наступним кроком має  стати реформування пенсійного забезпечення для військовослужбовців та забезпечення впровадження другого рівня пенсійного забезпечення – накопичувальної системи», - заявив Андрій Рева. 

Міністр додав, що зазначений законопроект є універсальним, адже він включає всі положення,  які є в альтернативних   законопроектах, а Уряд відкритий до врахування всіх раціональних пропозицій народних депутатів,  для того щоб підготувати такий  проект закону, який об’єднає зал.

«Пенсійна реформа – це наша спільна справа», - резюмував Міністр соціальної політики Андрій Рева.

Джерело 

Прочитано 854 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.