wrapper

Пятница, 28 июля 2017 15:49

МВФ вимагає від Кабміну підняття ціни на газ у жовтні

Оцените материал
(0 голосов)

 

Згідно з постановою Кабміну, ціна на газ для населення повинна бути збільшена майже на 20% до 5873 грн за 1 тис. куб. м.

Міжнародний валютний фонд проти того, щоб постанова уряду №187, згідно з якою у жовтні 2017 року ціна на газ для населення може піднятися, була змінена.

Про це повідомило джерело в штаб-квартирі МВФ виданню theinsider.ua.

За словами джерела, МВФ очікує від української влади виконання постанови уряду №187 у тому вигляді, в якому воно було прийнято Кабміном 22 березня 2017 року.

Раніше повідомлялося, що компанія "Нафтогаз" очікує підвищення ціни на газ для населення на 18,84% або на 931 гривню за 1 тис. куб. м до 5873 грн за 1 тис. куб. м без податку на додану вартість з жовтня.

Пізніше в "Нафтогазі" заявили, що підвищення ціни на газ до 5873 тис. куб. м відбулося згідно з постановою Кабінету міністрів.

Джерело

Прочитано 1344 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.