wrapper

Четверг, 17 августа 2017 19:19

В.Гройсман про підготовку до опалювального сезону: У нас є всі можливості для вчасного завершення робіт

Оцените материал
(0 голосов)

Україна сьогодні має всі можливості для вчасної і якісної підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років, і повнота відповідальності за проведення необхідних робіт лежить на місцевій владі. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час спеціальної селекторної наради з питань підготовки до опалювального сезону 2017-2018 років, яка проходить в Миколаєві. 

«Підготовка до опалювального сезону – надважлива, і тут багато залежить від роботи місцевої. Ключова вимога – підготуватися вчасно, аби люди відчували в оселях затишок, тепло й безперебійне постачання послуг. Маємо також забезпечити роботу всіх видів транспорту та утримання мережі доріг, - сказав Глава Уряду. - У нас є ще час для звершення підготовчих робіт, але відповідальність  - на місцевих керівниках. Я бачу всі можливості для якісної підготовки».

Джерело

Прочитано 1234 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.