wrapper

Четверг, 10 ноября 2016 15:38

Голова поліції Рівненщини пішов на іншу посаду

Оцените материал
(0 голосов)

10 листопада, начальник Головного управління Національної поліції в Рівненській області Сергій Князєв пішов у відставку в зв’язку із призначенням на іншу посаду.

Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області.

Князєв подякував колективу за спільну роботу і заявив, що залишився нею задоволений.

«Кожен з вас отримує наказ, де мовиться: «Призначити на посаду…». У когось там один рядок, у когось два-три... — звернувся до підлеглих генерал поліції. — Четвертого квітня я отримав наказ прибути в цей підрозділ служити разом із вами. Може так статись, що сьогодні буде інший наказ про моє призначення і це не обговорюється. Мені було з вами комфортно працювати. Ви справжній, міцний колектив. Ви одні із перших пройшли процеси реформування поліції, які змінюють підрозділ, змушують прислуховуватися до суспільства. Суспільство ж, своєю чергою, повинно прислухатись і до проблем підрозділу. Ще раз дякую усім за службу».

Прочитано 5 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.