wrapper

Четверг, 19 января 2017 16:32

З'явилось відео з готелю, накритого сніговою лавиною в Італії

Оцените материал
(0 голосов)

Італійський телеканал RAI опублікував відеозапис з готелю в італійській провінції Абруццо, який був накритий сніговою лавиною.

На одному з відео видно, як рятувальникам вдається пробратися в будівлю, імовірно, через вікно в даху.

Відеокадри з іншого ролика демонструють обстановку всередині готелю. На них можна бачити порожні приміщення, а також завали снігу, що потрапили в будівлю.

Сьогодні центральну Італію потрясла серія підземних поштовхів. Як мінімум один з них, магнітудою 5,1, відчувався в Абруццо. Після цього стало відомо, що на один з готелів Італії зійшла лавина. В той момент в будівлі перебувало близько 30 осіб. Також місцеві ЗМІ повідомляють про двох врятованих людей, вони сховалися в машині і стали очевидцями сходження лавини.

На даний момент відомо, що рятувальники витягли з-під снігу і уламків одну жертву. Сніг посунув готель на 10 метрів, повідомляють місцеві ЗМІ. Також відомо про загиблих, проте скільки їх - поки не уточнюється. Українців у готелі на час стихії не було.

Прочитано 18 раз
Другие материалы в этой категории: « Маккейн розповів, як треба поводитись з Путіним

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.