wrapper

Среда, 25 января 2017 18:44

ПАРЄ готує документ про необхідність виборів у ВР "депутатів" з окупованого Донбасу

Оцените материал
(0 голосов)

Моніторинговий комітет ПАРЄ, який є ключовим органом в рамках підготовки до розгляду резолюції по Україні, підтримав кілька неочікуваних правок до документа, які змінюють його зміст.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на декілька депутатів, що брали участь у закритому засіданні комітету.

Зокрема, асамблея підтримала одну з правок, запропонованих проросійськими депутатами з ліворадикальних партій, про недопредставленість у Верховній раді депутатів від східноукраїнських регіонів.

Натомість один із доповідачів, Аксель Фішер (Німеччина, Європейська народна партія), з голосу запропонував доповнити документ пунктом про необхідність виборів у Верховну раду на територіях, не контрольованих Україною.

Моніторинговий комітет підтримав дану пропозицію.

Видання зазначає, що їхній кореспондент став свідком емоційної дискусії українських депутатів із Фішером щодо даної поправки, в якій вони просили доповідача відмовитися від неї; він ухилився від прямої відповіді.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.