wrapper

Пятница, 17 февраля 2017 18:29

В Росії заявили, що їхніх дітей в соцмережах вбивають українські націоналісти

Оцените материал
(0 голосов)

Під час засідання Громадської палати Росії, на якому розглядався законопроект, що посилює кримінальну відповідальність за схиляння дітей до самогубства, представник компанії «МегаФон» заявив, що «групи смерті» в соціальних мережах були створені українськими націоналістами. Про це пише "Коммерсант".

За словами Антона Єлізарова, суїцидальна естетика стала модною з грудня 2015 року.

«Це була ретельно підготовлена професійна рекламна кампанія, яка охопила мінімум 2 млн підлітків», - сказав співробітник «МегаФона».

Він заявив, що йому «вдалося поспілкуватися з деякими з тих, хто займається доведенням дітей до самогубства.

«Вдалося з'ясувати абсолютно точно, на 100%, що це український націоналізм,- несподівано оголосив він. - Ці люди належать до українського націоналізму».

«Ми можемо завести справу проти іноземного громадянина, але у випадку з Україною питання видачі підозрюваного будуть складними», - сказав представник Слідчого комітету.

Прочитано 12 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.