wrapper

Четверг, 15 декабря 2016 16:41

Суд дав дозвіл на затримання Януковича (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

14 грудня Печерський райсуд міста Києва дав дозвіл на затримання екс-президента-втікача Віктора Януковича й доставки його до суду.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава ГПУ Юрій Луценко.

Він зазначив, що це рішення було прийнято 14 грудня 2016 року на закритому судовому засіданні.

Так суд задовольнив клопотання прокурора Головної військової прокуратури Кравченка про надання дозволу на затримання підозрюваного Януковича з метою його приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

1

2

3

4

Раніше ГПУ заявила про готовність відправити в Росію слідчого для допиту Януковича.

"Ми готуємо запит про допит Януковича, як підозрюваного. Просимо про особисту участь нашого слідчого на допиті. Також зазначаємо, що готові до відеоконференції", – сказав Горбатюк.

Прочитано 18 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.