wrapper

Пятница, 16 декабря 2016 18:21

На Хмельниччині у чоловіка в руках вибухнула граната. Він загинув, ще троє поранені (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

В Шепетівціа Хмельницької області в результаті вибуху гранати Ф-1 загинув 35-річний чоловік, ще троє чоловіків поранені.

Про це розповіла прес-секретар поліції області Інна Глега, повідомляє Громадське радіо.

За її словами, четверо чоловіків ввечері розпивали спиртні напої.

«Один з них дістав гранату, сказав, що це навчальна, але коли він намагався сховати її в кишеню, вона вибухнула практично у нього в руках. Він загинув на місці події. Ще один чоловік, який був найближче до нього, отримав множинні осколкові поранення. Наразі він перебуває у реанімаційному відділенні у важкому стані»,— говорить Глега.

За даними поліції, ще двоє чоловіків відійшли в цей момент покурити, і тому отримали лише контузії і легкі осколкові поранення.

vybuh3 0

vybuh 0

 

Прочитано 225 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.