wrapper

Вторник, 27 декабря 2016 17:58

Помер один з т.з. "міністрів ЛНР"

Оцените материал
(0 голосов)

Підконтрольне бойовикам інтернет-видання «Луганськінформцентр» повідомляє про смерть Сергія Литвина, який очолював так зване "Міністерство сільського господарства і продовольства "ЛНР". Також Литвин був заступником голови "Радміну ЛНР з питань сільського господарства".

Сергій Литвин народився 2 липня 1973 року в Лисичанську Луганської області, потім з сім’єю переїхав до Луганська. Працював в сфері виробництва, займався комерційною діяльністю, протягом п’яти років керував агропідприємством.

З березня 2014 року примкнув до лав бойовиків в Слов’янську і Червоному Лимані, з квітня — в Луганську, воював на боці незаконних збройних формувань. Був одним з організаторів «референдуму» 11 травня 2014 року.

Причина смерті Сергія Литвина не повідомляється.

Прочитано 199 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.