wrapper

Среда, 04 января 2017 19:09

У Сумах стався вибух у багатоповерховому будинку (ФОТО)

Оцените материал
(0 голосов)

О 20 год. 41 хв. 3 січня у м. Суми по вул. Металургів, 24 у десятиповерховому житловому будинку в квартирі на сьомому поверсі стався вибух без послідуючого горіння (попередньо побутового газу), повідомляє прес-служба ДСНС.

Внаслідок вибуху зруйновано перекриття між 6 і 7 поверхом та 7 і 8 поверхами в межах однієї кімнати (близько 20 кв.м.), зруйновано міжкімнатні перегородки та стіни в двох квартирах, пошкоджено вікна з 5 по 8 поверхи. Загалом пошкоджень різного характеру зазнали 5 квартир.

Загинула одна особа - жінка, 1952 р.н, дві особи (1951 р.н. та 1958 р.н.) врятовано з-під завалів. За медичною допомогою звернулось 10 осіб ( 3 дітей, 7 дорослих), з яких 8 після надання першої медичної допомоги від госпіталізації відмовились. До лікувальних закладів госпіталізовано 2 особи (1951 р.н. та 1958 р.н.).

Проведено евакуацію мешканців будинку з їхнім подальшим розселенням. Всього у будинку проживає 432 мешканці, з яких потребували розселення 101 особа: 48 осіб відселено до готелю, решта 53 особи самостійно переселилися до родичів.

До проведення робіт залучено 212 чоловік та 33 од. техніки, в тому числі від ДСНС 138 чоловік особового складу та 17 од. техніки. Розгорнуто пересувний пункт обігріву.

На місці події працювали 2 кінологічні розрахунки Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України, психологи Управління ДСНС в Сумській області надавали психологічну допомогу мешканцям будинку. У супроводі співробітників ДСНС та національної поліції було організовано доступ власників квартир до своїх помешкань з метою збору необхідних речей, документів. О 3 год. 10 хв. завершено опечатування всіх квартир та вхідних дверей до під’їзду, де стався вибух та забезпечено охорону місця події співробітниками поліції.

О 8 год. 4 січня розпочалося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС для створення передумов для безпечного виконання аварійно-відновлювальних робіт.

На місці події працює оперативна група ДСНС України.

01(1)

4(2)

6

456565

 DSC00399

Прочитано 61 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.