wrapper

Пятница, 06 января 2017 17:55

Завтра в Київ не пускатимуть вантажівки

Оцените материал
(0 голосов)

Київська адміністрація має намір обмежити в'їзд у столицю великогабаритного транспорту 7 січня у зв'язку з погіршенням погодних умов.

Про це 6 січня сказав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, повідомляє сайт міської влади.

"У разі снігопаду в суботу вранці буде прийнято рішення перекрити в’їзд до столиці великогабаритного транспорту", - йдеться в повідомленні.

"У нас готові до роботи близько 600 одиниць техніки: 380 автівок комунальної корпорації "Київавтодор", а також механізація ЖЕКів. Відпрацьовані маршрути прибирання, аби забезпечити оперативне прибирання вулиці", - сказав Пантелеєв.

Він закликав киян підтримати комунальників у цій роботі і не користуватися власним транспортом.

"За можливості просимо пересісти на громадський транспорт, аби не створювати заторів великою кількістю авто, а також не паркувати машини в місцях, де вони заважатимуть прибиранню", – наголосив Пантелеєв.

Передбачається, що представники патрульної поліції Києва будуть регулювати в'їзд у місто вантажних автомобілів, щоб вони не заважали роботі снігоприбиральної техніки.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.