wrapper

Пятница, 06 января 2017 18:17

Енергосистема України готова до роботи в умовах низьких температур

Оцените материал
(0 голосов)

Енергосистема України готова до роботи в умовах низьких температур, повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

"Всі енергокомпанії підготували розпорядчі документи, якими затверджено графіки чергування керівного складу на період святкових та вихідних днів, відновлено схеми нормального режиму харчування споживачів, повністю укомплектовані аварійно-відновлювальні бригади для запобігання можливим аварійним відключенням та їх оперативного усунення. Також проведено перевірку стану і працездатності резервних джерел живлення, налагоджено взаємодію з підрозділами ДСНС", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з різким похолоданням виникає необхідність переналаштування тиску в локальних газових мережах – у разі зміни кольору полум'я під час спалювання газу на "солом'яний" необхідно звертатися в службу "104".

Прочитано 5 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.