wrapper

Пятница, 06 января 2017 18:32

16 тисяч правоохоронців забезпечуватимуть спокій в Україні на різдвяні дні

Оцените материал
(0 голосов)

Правопорядок на Різдво в Україні забезпечуватимуть майже 16 тисяч правоохоронців.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"До забезпечення громадської безпеки будуть задіяні 15 тисяч поліцейських та 900 військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

За інформацією поліції, у ніч з 6 на 7 січня в усіх регіонах держави у 14 тисяч культових споруд заплановано проведення різдвяних богослужінь. Очікується, що участь у них візьмуть більше чотирьох мільйонів громадян.

Читайте також: В Україні на Різдво до -23
У цьому зв'язку поліція просить громадян поставитися із розумінням до роботи правоохоронців, не створювати конфліктних ситуацій та не порушувати громадський порядок.

Прочитано 7 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.