wrapper

Вторник, 10 января 2017 15:37

ОРДО не сподобалась пропозиція Савченко щодо обміну полоненими

Оцените материал
(0 голосов)

У "ДНР" назвали неприйнятними запропоновані Надією Савченко умови обміну полоненими та наполягають на формулі обміну полоненими з Україною "527 на 42".

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Ми ведемо переговори з однозначної позиції про обмін всіх підтверджених осіб за прізвищами на всіх. Таким чином, ми домагаємося повернення нам 527 осіб, утримуваних Києвом, в обмін на 42 громадян України, якы перебувають в наших місцях позбавлення волі", - заявила "уповноважений з прав людини" у "ДНР" Дарина Морозова.

При цьому вона назвала неприйнятними пропозиції по обміну, озвучені раніше народним депутатом України Надією Савченко.

"Савченко ще раз озвучила раніше озвучені Києвом пропозиції віддати нам всього половину від загального числа утримуваних Києвом осіб, тобто 256 осіб. Тобто мова йде навіть не про попрізвищний обмін, а просто про якесь рішення української влади повернути лише половину утримуваних осіб, що неприйнятно ", - сказала Морозова.

Як повідомлялось, народний депутат Надія Савченко, яка вела переговори із представниками ОРДЛО, опублікувала списки полонених і зниклих безвісти. 

Прочитано 34 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.