wrapper

Пятница, 13 января 2017 22:29

"ЛНР" ловить своїх на розтягуванні гуманітарки

Оцените материал
(0 голосов)

Представники так званної «прокуратури ЛНР» затримали вдову «народного мера» Первомайська Ольгу Іщенко.

В даний момент, повідомило informator.lg.ua закрите джерело, вона знаходиться в Луганську. Також відомо, що бойовики «прокуратури ЛНР» провели обшук в її квартирі, а також в декількох складах, розташованих в межах міста.

«В ході обшуків була виявлена зникла раніше гуманітарна допомога з логотипами ООН і ЛДПР, багато запакованої оргтехніки. Судячи з усього, раніше вилученої в місцевих магазинах»,— прокоментувало джерело.

Вилучені гуманітарка і товари реалізовувалася в магазинах, контрольованих сім’єю Іщенко.

Обов’язки «мера» Первомайська зараз виконує колишній заступник начальника міського управління житлово-комунального господарства Віктор Сінний.

«Народний мер» Первомайська Євген Іщенко (відомий як «Малиш») був знайдений мертвим в на початку 2015.

Прочитано 255 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.