wrapper

Четверг, 19 января 2017 13:48

Супрун каже, що має диплом про вищу освіту, але не показує

Оцените материал
(0 голосов)

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун стверджує, що має диплом про вищу освіту. Як передає УНІАН, про це вона розповіла журналістам.

"Це не є, що я не хочу показати, а декотрі персональні дані міністрів - це є інформацією, яку міністерство не передає на публічні запити. Бо це є (інформація), де я живу. Вони знають, що я маю цей диплом. Я б не могла бути призначеною заступником міністра, якби в мене не було диплома вищої освіти. Якщо ви подивитеся онлайн, ви в публічній доступності можете бачити і диплом, і свідоцтво", - зазначила Супрун.

Раніше заступник голови Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я Олег Мусій заявляв, що Супрун на його депутатське звернення відповіла, що не може надати диплом про освіту, оскільки така інформацією є конфіденційною. За словами Мусія, Кабмін також відмовився надати інформацію про освіту в. о. міністра охорони здоров’я, а також про те, чи легалізований він в Україні.

 

Прочитано 11 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.