wrapper

Четверг, 19 января 2017 15:06

Савченко впевнена, що її не виключать з комітету нацбезпеки

Оцените материал
(0 голосов)

Народний депутат Надія Савченко вважає своє можливе виключення з парламентського комітету з нацбезпеки особистою ініціативою голови комітету Сергія Пашинського.

Про це вона сказала в кулуарах Ради, передає 112 Україна.

"Комітет не мав права приймати таке рішення, і Регламентний комітет таке рішення не прийняв. Тому це не в законодавчому полі. Це бажання та "хотілки" Пашинського... Будемо боротися з корупцією тощо", - сказала вона.

Савченко не знає, чи буде Рада сьогодні розглядати питання про її виключення з комітету. "Я не знаю, будуть чи не будуть. Я вважаю, що народним депутатам зараз вистачить розуму розібратися і в тому, що вони роблять незаконно. Якщо треба буде щось доводити надалі, я це, напевно, буду робити в законодавчому полі", - зазначила Савченко.

Як повідомлялось, напередодні профільний комітет ВР ухвалив рішення рекомендувати розглянути в сесійній залі парламенту проект постанови про виключення Савченко з комітету. Таке рішення було прийнято після заслуховування інформації від СБУ щодо неправомірних дій Савченко у вирішенні питання про звільнення заручників і публікації списків їхніх прізвищ.

Прочитано 6 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.