wrapper

Понедельник, 23 января 2017 12:44

В Україні подорожчає електроенергія для бізнесу

Оцените материал
(0 голосов)

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), з 1 лютого підвищила тарифи на електроенергію для промислових споживачів на 1-3%.

Відповідне рішення було прийнято на черговому засіданні НКРЕКП. Наприклад, тарифи для клієнтів "Київенерго" для першого класу напруги зростуть на 0,6% –до 147,71 копійки за 1 кВт-год, для споживачів другого класу – на 1,9%, до 170,72 копійки за 1 кВт-год.

Для споживачів "ДТЕК Дніпрообленерго" тарифи для першого класу напруги з 1 січня зростуть на 1,1% –до 141,01 копійки за 1 кВт-год, для споживачів другого класу – на 3%, до 168,4 копійки за 1 кВт-год.

Згідно з текстом документа, дане рішення зумовлене переходом до ринкового формування тарифів на електроенергію для промислових споживачів. До моменту повного переходу до ринкового тарифоутворення (коли ціна на електроенергію буде формуватися без участі Нацкомісії, а тільки за згодою постачальника і споживача) НКРЕКП буде виконувати функцію по затвердженню тарифів, складених обленерго для своїх клієнтів.

Прочитано 70 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.