wrapper

Вторник, 24 января 2017 16:36

Порошенко: Україна здатна гідно відповісти на кібератаки Росії

Оцените материал
(0 голосов)

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна здатна гідно відповісти на кібератаки Росії.Про це він заявив під час зустрічі зі своїм фінським колегою Саулі Нііністьо в Гельсінкі.

"Росія здійснює кібератаки не тільки проти України, що було підтверджено. І у нас є дуже сильний кіберпідрозділ, тому Україна може контратакувати", - заявив він, відповідаючи на питання журналіста.

Він додав, що Україна - не єдина мета хакерських атак з боку РФ, вся Європа і США теж страждають від нападів агресора, і це елемент гібридної війни. Тому, вважає президент, міжнародне співтовариство повинне вигадати нову структуру глобальної безпеки.

Як повідомлялося, під час поїздки в Давос Порошенко заявив, що покладає на президента РФ Володимира Путіна відповідальність за проблеми з глобальною безпекою.

За словами генсека НАТО Йенса Столтенберга, у 2016 році щомісяця на мережі НАТО проводилися в середньому 500 хакерських атак, що на 60% більше, ніж роком раніше.

Прочитано 91 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.