wrapper

Четверг, 26 января 2017 15:32

Щомісяця Україна виплачувала пенсій мертвим душам на окупованій Луганщині на 8 млн. грн

Оцените материал
(0 голосов)

Співробітники Служби безпеки блокували виплати пенсій померлим громадянам з тимчасово окупованих територій Луганщини. Про це інформує у четвер прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що у 2016 році кількість померлих осіб, з банківських карток яких продовжували знімати пенсії, становила майже чотири тисячі.

У середньому з державного бюджету таким громадянам щомісяця виплачувалося вісім мільйонів гривень. Співробітники спецслужби зафіксували факти отримання грошей, нарахованих померлим, представниками незаконних збройних формувань терористичної організації "ЛНР".

Наголошується, що Служба безпеки отримала беззаперечні підтвердження смерті майже п’ятисот пенсіонерів на території Луганщини, тимчасово підконтрольній проросійським угрупованням.

Цю інформацію СБУ передала Головному управлінню Пенсійного фонду України у Луганській області.

Зазначається, що виплати на ці рахунки припинено, вже нараховані гроші повернуто до державного бюджету.

Прочитано 6 раз

Про нас

Ми – команда проекту «Україна небайдужа» - волонтери та журналісти. Ми робимо цей проект без спонсорів та без політиків. Наша мета – зробити небайдужість державною політикою) Ми захищаємо та підтримуємо тих, хто в цьому потребує – хворих та слабких. Ми розповідаємо про сильних, які роблять добрі та корисні справи, не сподіваючись на підтримку влади. Наша країна має бути затишною та доброю для людей. І робити її такою мусить не влада, не політики, а ми – небайдужі громадяни.